Date Kelly Osbourne met Chace?

Celebs door Redactie Ze.nl

Het voormalige dikkertje is de laatste tijd enorm veel afgevallen. Kelly Osbourne is geslonken naar een maatje 34, waarmee ze zelfs in de sample size van de designerkleding past. Kelly dankt haar slanke figuurtje aan een dieet en intensief work-out schema.

De transformatie van Ozzy's dochter is niet bepaald bij iedereen onopgemerkt gebleven. Naar verluidt zou Gossip Girl-hunk Chace Crawford zijn oog hebben laten vallen op de jonge blondine. De Engelse krant The Daily Mail beweert dat Chace en Kelly al op een aantal dates in New York zijn geweest. De Gossip Girl-acteur zou Kelly's rebound guy zijn, die haar over de breuk met verloofde Luke Worrel heen helpt.

Een insider vertelt aan de krant: "Kelly en Chace zijn al een paar keer uit geweest en proberen hun samenzijn wanhopig stil te houden. Ze is op haar hoede, toen ze Luke ontmoette had ze weinig zelfvertrouwen en dat pakte niet bepaald goed uit." Met haar nieuwe maatje oogt de blondine in elk geval een stuk zelfverzekerder. Onlangs danste ze in een kittig pakje mee met The Pussycat Dolls in een burlesque nachtclub in L.A.

"Ze wil haar prille relatie geheim houden, totdat ze meer zekerheid heeft. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug, toen ze drie maanden geleden haar verloving met Luke verbrak," aldus een goede vriend. Naar verluidt zou de Gossip Girl-acteur niet alleen op haar nieuwe figuur zijn gevallen, maar ook op haar persoonlijkheid. "Hij vindt Kelly uniek en ze heeft een eigen mening, iets wat Chace erg leuk vindt."

Het duo zou elkaar al enige tijd kennen, maar pas recent met elkaar uitgaan. "Kelly leerde Chace een aantal jaar geleden kennen op een feestje in L.A., maar de vonk sloeg pas over toen hij haar belde om haar advies te vragen over een rol die hem was aangeboden. Kelly heeft het heel erg naar haar zin met hem en het zou niet lang meer kunnen duren voordat ze er officieel voor uitkomen dat ze een koppel zijn."