Patricia mist Adam als maatje

Celebs door Redactie Ze.nl

"Ik mis hem wel, ja, als vriend. Als iemand om tegen te praten. Maar ik lees van hem de hele tijd dat hij mij absoluut niet mist." De diva gelooft niet dat Adam zo koelbloedig kan zijn: "Al weet ik dat hij makkelijker met vriendschap omgaat dan ik. Hij gooit de deur erg makkelijk dicht."

Ook Patricia's moeder snapt niets van Adams gedrag en het feit dat hij zo rigoreus zijn leven omgooide: "Zij heeft het er echt heel moeilijk mee, ze beschouwde Adam als een zoon. Mijn ouders waren heel gek op hem, en ze zijn nu zo kwaad op hem. Van die verliefdheid begrijpen ze wel, maar dat hij me zo laat stikken, en net doet of ik niet besta."

De 61-jarige blondine denkt niet dat zij het ooit zo zou kunnen aanpakken: "Ik geloof niet dat vrouwen het ooit zo zouden doen. Nooit. Wij praten, wij willen kijken of we een oplossing kunnen vinden. Mannen willen niet geconfronteerd worden met de rest, die willen deur dicht en wegwezen. Beetje laf hoor, wat dat betreft. Ik hoor dat heel veel. Maar dat kan niet, je hebt je verantwoording, je hebt je leven dat je achterlaat."