Mel Gibson wil ex laten verkrachten

Celebs door Redactie Ze.nl

Alsof dat nog niet erg genoeg is, dreigt hij ook nog eens haar huis tot de grond toe af te branden. Entertainmentwebsite Radar beweert de opnamen in handen te hebben. Waar de ruzie precies over gaat is niet helemaal duidelijk, maar Mel zegt wel dat hij in verlegenheid wordt gebracht door Oksana, de moeder van zijn achtste en laatste kind, en vindt hij dat zij eruit ziet als een 'tochtige zeug'.

Gedurende de geluidsopname zou de Braveheart-acteur meerdere malen zijn ex hebben uitgescholden voor 'trut' en 'hoer'. Hij vraagt zich ook af waarom Oksano zo'n 'bitch' tegen hem kan zijn, terwijl hij juist zo goed voor haar is geweest.
 
De relatie tussen de 54-jarige Mel en de 40-jarige Oksana is in april dit jaar stukgelopen. Samen hebben ze een dochter van acht maanden. Sinds de breuk is het tweetal continue aan het ruziën over de alimentatie en voogdij.

Dit is niet de eerste keer dat de acteur eerder negatief in het nieuws is geweest. In een dronken bui in 2006 viel hij in een dronken bui twee politieagentes lastig. Mel beweerde toen dat dit slechts een incident was.