Lifestyle / Celebs
Celebs

Heidi wil contactverbod voor haar moeder

De 23-jarige verbouwde realityster overweegt een contactverbod aan te vragen. "Ik heb mijn moeder heel duidelijk gemaakt dat ik niets met haar te maken wil hebben. Ik ben kotsmisselijk van wat ze donderdag heeft gedaan. Ze moet bij me uit de buurt blijven," aldus Heidi.

En wat deed mams dan verkeerd? Ze stond onverwachts bij haar dochter op de stoep. De relatie tussen moeder en dochter is ernstig bekoeld nadat Heidi op één dag tien cosmetische ingrepen onderging. Haar moeder schrok van het eindresultaat. "Ze keek me aan alsof ik uit de dierentuin kwam, alsof ik een circusfreak was."

Toen haar moeder onverwachts langskwam ging Heidi door het lint. Ze belde de politie. "Agenten zijn naar de woning gegaan en hebben de moeder geadviseerd haar biezen te pakken. Haar dochter is een volwassen vrouw, als ze niet met haar moeder wil spreken hoeft dat niet," zegt een politiewoordvoerder uit Los Angeles.

Schoonzoon Spencer Pratt doet er nog een schepje bovenop. Hij heeft het nooit goed kunnen vinden met zijn schoonmoeder en noemde haar ooit eens 'vagina'. Donderdag vertelde hij dat Heidi door haar moeder emotioneel verkracht is.