Sonja Bakker krabbelt uit dal

Celebs door Redactie Ze.nl

Sonja noemt haar grote succes achteraf een 'sluipmoordenaar'. In een interview met het tijdschrift vertelt ze: "Op een gegeven moment werden we geleefd en met name Koen vond dat steeds lastiger worden. Want Sonja Bakker was zijn vrouw, maar ook een product, een merk en zelfs een werkwoord." Ook vond Koen het moeilijk dat zijn vrouw zo bekend was en hij haar met anderen moest delen. "Daardoor wilde hij zichzelf steeds meer bewijzen, laten zien dat hij ook goed was," aldus Sonja.

Daarnaast onthult Sonja dat ze zelfs last had van een stalker, die haar serieus bedreigde: "Die vent liep 's nachts rond mijn huis en legde zelfs een bom onder mijn auto." De engerd bleek zelf een dikke vrouw te hebben: "Hij vond dat ik tegen een wereld met dikke mensen was en dat ik allemaal anorexiavrouwen zou creëren."

Gelukkig is de rust weer terug in het leven van Sonja Bakker en krabbelt ze langzaam uit het dal weer omhoog. "Ik geef nu mijn grenzen beter aan. Ik ben niet afhankelijk van mijn succes, zonder dat ben ik ook een leuk mens," besluit ze.