Heidi wil meer verbouwen

Celebs door Redactie Ze.nl

De The Hills-ster vertelde aan People nog meer ingrepen te moeten ondergaan, maar wel al erg tevreden te zijn met haar uiterlijk. De ingrepen zouden dan ook puur en alleen 'voor onderhoud' zijn. Toch sprak de blondine zichzelf tegen door even later te vertellen dat ze haar borsten groter wil, wellicht toch iets meer dan alleen onderhoud? Heidi: "Ik houd van mijn borsten, maar ik wil ze nog verbeteren. Ze zijn niet zo groot geworden als ik in eerste instantie wilde." Eerder weigerde haar arts de borsten nog groter te maken. Heidi zal dus naar iemand anders moeten om dit voor elkaar te krijgen...

De reality-ster liet nogal wat sleutelen aan haar lichaam en vertelde het meest tevreden te zijn met haar kin. Nu Heidi zich zo goed voelt in haar gloednieuwe lijfje, zal ze voor de tweede keer poseren voor Playboy. Waar ze in de eerste fotoshoot nog niet veel liet zien, vertelde ze daar nu wel klaar voor te zijn. "Ze kan het geld goed gebruiken en ze is er nu helemaal klaar voor om topless te poseren. Ze onderhandelt momenteel met het blad," adus een insider.

Heidi kan niet wachten haar nieuwe lichaam aan de wereld te laten zien, maar wil daar natuurlijk wel geld voor krijgen. Playboy zou de reality-ster bijna 4 ton hebben aangeboden, maar of dat genoeg is voor de blonde diva..?