De kinderwens van Jan Smit

Celebs door Redactie Ze.nl

Jan is erg gelukkig met Liza en zit lekker in zijn vel. Aan het tijdschrift Privé vertelt hij: "Het lijkt wel of ik een heel ander mens ben dan een jaar geleden. Er is meer rust in mijn leven gekomen. Dat heeft zeker te maken met de stabiele relatie die ik met Liza heb. We voelen en vullen elkaar op alle vlakken aan. We lachen de hele dag en zijn helemaal gek op elkaar."

Volgens de Volendammer moet het erg raar lopen als Liza niet de moeder van zijn kinderen gaat worden. "Zover is het echter nog niet. Wel is het een feit dat ik dol op kinderen ben. In het verleden heb ik vaak geroepen een groot gezin te willen. Dat zal ook gebeuren. Alleen nemen we geen overhaaste beslissingen en laten ons niet leiden door wat anderen denken of schrijven."

Ook heeft Jan vernomen dat zijn ex-vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen ten huwelijk is gevraagd door haar nieuwe vriend, voetballer Wesley Sneijder. "Ik stond er wel even van te kijken, maar ik ben blij voor hen en wens ze alle geluk in de toekomst."