Angst voor killer David

Celebs door Redactie Ze.nl

Robert is de producent van het televisieprogramma 48 Hours. Aan zijn advocaat heeft de angsthaast laten weten dat hij erg huiverig is over de hele situatie. "Mocht ik opeens om de een of andere vage reden ontslagen worden, of mocht mijn huis afbranden... Ik weet waar hij toe in staat is, maar misschien dat iemand straks bedenkt dat de enige manier om mij de mond te snoeren, mij ombrengen is," aldus de verdachte afperser.

De producent zegt zelf onschuldig te zijn en dat hij David alleen maar een script wilde verkopen. Maar het was niet een script dat de talkshowhost op 9 september in zijn auto vond, maar een briefje waarop het volgende stond: "Ik weet dat je iets ergs doet, iets verschrikkelijks en ik kan bewijzen dat je die verschrikkelijke dingen doet."

De afperser wilde een boek en film gaan uitgeven over de seksavontuurtjes van de presentator als hij niet met een fiks geldbedrag kwam aanzetten. David wist een betere manier om dit op te lossen en lokte de chanteur in de val met een nepcheque. Hij vertelde zijn vrouw over de affaires en gaf publiekelijk toe wat hij had uitgespookt. Probleem opgelost!