George Michael in de bosjes

Celebs door Redactie Ze.nl

"Het is gewoon hoe ik ben", aldus de 46-jarige George. "Als het een warme zomeravond is, doe ik het. Het is een veel leukere plek om snel en eerlijk seks te hebben dan staand in een bar."

Vrienden van de zanger hebben al aangeboden hem te helpen. George moet vooral lachen om de steunbetuigingen van onder meer Bono en Elton John. "Elton is heel bezorgd om mij. Hij zal pas blij zijn als ik op een nacht op zijn deur sta te bonzen en roep: "Elton, alsjeblieft help me. Breng me naar een afkickkliniek." De zanger vervolgt: "Hij kan zich beter met zijn eigen leven bemoeien."

Dit zijn niet de eerste opmerkelijke escapades van de ex-Wham-zanger. In 1998 werd zijn homoseksualiteit bekend toen hij met een andere man werd betrapt op een openbaar toilet in Beverly Hills. Drie jaar geleden werd hij gearresteerd voor het bezit van drugs, en vijf maanden daarna werd George met een vrachtwagenchauffeur in de bosjes gesnapt.

Wat vriendlief Kenny Goss van de nachtelijke avontuurtjes vindt, is niet bekend. George onthulde in oktober dat de twee een open relatie hebben.