Zware tijd voor Oerlemansjes!

Celebs door Redactie Ze.nl

Reinout was zo druk met het regisseren van de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter, dat er weinig tijd overbleef voor zijn gezin... "De film kreeg al mijn aandacht en dat ging ten koste van iets anders. Dan heb ik het echt over mijn huwelijk. Daan heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen," aldus 'Arnie'.

Daarnaast beviel Daniëlle tijdens de opnames van de film ook nog eens van hun dochtertje Katelyn. "Ik heb toen maar een paar dagen vrij genomen. Ook omdat Barry Atsma, de hoofdrolspeler in de film, in dezelfde periode óók vader werd en niet meer dan een week vrij kon krijgen. Dan kan ik mezelf moeilijk meer dagen vrij geven."
Reinout beseft zich maar al te goed hoe zwaar het moet zijn geweest voor de ex-wielrenster. "Ik vond het vreselijk, maar het was niet anders."

De kersverse regisseur is dan ook dolblij met een vrouw als Daniëlle: "Al die tijd is ze achter me blijven staan. Haar vertrouwen was oneindig. Daar heb ik bewondering voor. Je moet het maar willen dat je vent zoveel werkt als ik."

Na anderhalf jaar in Amerika te hebben gewoond is familie Oerlemans nu weer naar Nederland terugverhuisd. Hopelijk hebben ze hier alle tijd om hun huwelijk weer nieuw leven in te blazen!

Lees ook de recensie die Ze.nl schreef over Komt Een Vrouw Bij De Dokter en het verslag van de première!