Elle van Rijn poedelnaakt!

Celebs door Redactie Ze.nl

Eerder werd Elle al door de Playboy gevraagd, maar dat zag de blondine niet zitten: "Ik vond de associatie seks en zwangerschap niet kloppen."

In het tijdschrift vertelt de zangeres openhartig over de relatie met haar man Kaja Wolffers en over haar zwangerschap. Kaja en Elle zoenden voor het eerst toen ze beiden nog getrouwd waren. Na de passionele kus was de actrice helemaal de kluts kwijt: "Ik leefde op bananen, viel kilo's af. Ik wilde geen geheime affaire."

Kaja verliet al snel zijn toenmalige vrouw Birgit Schuurman en liet dat aan de blondine weten. Toen moest Elle knopen doorhakken: "Ik zei tegen mijn man Victor dat ik verliefd was en bij hem wegging. Alles kreeg ik toen van iedereen over me heen, hoe slecht ik was. Echt, dat was niet mis. Je kunt het minder pijnlijk willen doen, maar is het dan minder pijnlijk?"

De scheiding ging Elle niet in de koude kleren zitten: ze ging in therapie. Ze staat nog steeds achter de beslissing die ze destijds heeft gemaakt en is een hartstikke trotse en gelukkige moeder en vrouw.

Bekijk nu de naaktfoto van Elle van Rijn!