Christina woont bij Adam

Celebs door Redactie Ze.nl

De blondine zou het altijd vrolijke humeur van haar moeder en de opmerkingen over seks met jonge mannen zo zat zijn, dat ze even weg moest: "Het is zo'n moeder-dochterding. Soms ben je elkaar gewoon even zat! Ik ben de laatste tijd nogal chagrijnig en ik kon die eeuwige vrolijkheid van mijn moeder niet meer verdragen! Ik werd een beetje moe van haar."

Volgens Patricia Paay klopt dat verhaal van geen kant: "Hoe komen ze er bij dat Christina en ik ruzie hebben?! Daar is niets van waar. De reden van Christina's vertrek, is de eetstoornis die ze al lange tijd heeft. Christina zou het liefst zien dat haar vader en moeder weer bij elkaar komen, maar ja, dat gaat niet gebeuren. Daar heeft ze geen controle over en dan gaan meisjes van die leeftijd controle uitoefenen over hun gewicht."

De dochter van Patricia en Adam vermaakt zich hartstikke goed in San Francisco en komt voorlopig nog niet terug naar Nederland: "Over drie weken komt mijn vriend Dexter me hier ook opzoeken en ik overweeg een studie aan de San Francisco University te gaan volgen. Het is een studie van drie jaar, dus het is niet iets wat je zomaar beslist."