Cristiano Ronaldo valt fan aan

Celebs door Redactie Ze.nl

De voetballer van 94 miljoen was samen met wat familieleden en vrienden op weg naar een concert. Hij spotte het meisje met camera vlakbij zijn huis, wachtend in haar auto en hopend op wat mooie beelden van haar held.

Cristiano kon het echter niet waarderen en zette zijn Ferrari aan de kant. Vervolgens trapte hij de ruit van haar auto in, waardoor alle glasscherven bovenop haar vielen. De 17-jarige studente is behandeld in het ziekenhuis en heeft aangifte gedaan.

Het meisje zegt dat ze alleen zat te wachten omdat ze een groot fan is van de Portugees. Hij beweert echter anders; volgens hem zou ze samenwerken met een paparazzo die hem al een flinke tijd stalkt. Inmiddels heeft hij wel zijn excuses aangeboden.

Cristiano is nogal gevoelig, vooral als het om zijn familie gaat. "Mijn moeder voelt zich zo bedreigd door paparazzi dat ik ze moet smeken om ons met rust te laten. Als ik alleen ben kan ik ermee omgaan, dan probeer ik kalm te blijven. Maar ik laat niemand, en ik herhaal niemand, mijn moeder lastig vallen." De voetbalster geeft dan ook aan dat hij een volgende keer waarschijnlijk precies hetzelfde zou reageren...