Micky Hoogendijk openhartig

Celebs door Ze.nl

Na twintig jaar huwelijk gingen Patricia Paay en Adam Curry uit elkaar. Reden: Adam vond een nieuwe liefde in de persoon van Micky Hoogendijk. Grazia had een interview met hen waarin zij openlijk spraken over de nieuwe situatie.

Voor Micky is die situatie best lastig: "Maar ik ben gewoon ook heel erg verliefd. Natuurlijk is er een schuldgevoel, maar aan de andere kant zie ik hoe blij Adam is en hij hoe straalt en opbloeit bij mij. Daar hoef ik toch geen sorry voor te zeggen?"

De relatie met Christina, de dochter van Patricia en Adam, verloopt moeizaam: "Ik wil best de gebeten hond zijn, daar draait het niet om. Als ik Christina was en de nieuwe vriendin van mijn vader op deze manier werd geïntroduceerd, zou ik ook denken: wat een kuthoer, flikker op. Tuurlijk. Dat beeld klopt alleen niet, de feiten liggen anders. We hopen gewoon heel erg dat er een opening komt tussen Adam en Christina."

De bladen praten uitgebreid over de kinderwens die Micky al langere tijd heeft. Natuurlijk wordt gespeculeerd dat de twee direct een liefdesbaby willen. "Er wordt geroepen dat ik heel snel een huwelijk en een baby wil. Maar een nieuwe zwangerschap vind ik een heel persoonlijk onderwerp. Ik heb twee kinderen verloren, dus dat ligt nogal gevoelig. Ik snap best gezien mijn leeftijd dat mensen erover beginnen, maar ik hoor ook geluiden van: Lets get her pregnant, dan heeft ze 'm ofzo. Maar daar ben ik helemaal niet mee bezig. I want to get to know him."