Charly Lus(tobject)ke!

Celebs door Redactie Ze.nl

"Of ik het eng vind? Het zou best kunnen dat ik straks met publiek in de zaal denk: shit, waar ben ik aan begonnen. In eerdere producties heb ik meerdere keren schaars gekleed op toneel gestaan, maar nu ga ik écht uit de kleren. Toch heb ik geen seconde getwijfeld. Ik vind het juist een heel grote uitdaging om het onbekende te verkennen. Daarom heb ik ja gezegd," vertelt aanstormend sekssymbool Charly.

Charly zal niet de enige zijn die naakt te bewonderen is. Ook Vincent de Lusenet, de vriend van Op zoek naar Joseph-winnaar Freek Bartels, zal uit de kleren gaan. "Toen ik zes jaar geleden afstudeerde aan de Frank Sanders Akademie speelde ik er ook al in. Ik ben benieuwd hoe ik nu na al die jaren gestalte ga geven aan de rol. Ik heb inmiddels al heel wat bijgeleerd." De mannen zullen nu zeker elke dag te vinden zijn in de sportschool!

Ben je benieuwd naar de musical? Dan zal je nog even moeten wachten. In oktober beginnen de repetities van de nieuwe musical The Full Monty. Als alles volgens planning verloopt, zal de musical half november in Haarlem in première gaan.