Do neemt vetrol voor lief

Celebs door Redactie Ze.nl

"Natuurlijk heb ik ook putten, maar ik ga niet elke dag drie uur in de sportschool staan zweten om eraf te komen," vertelt Do in weekblad Flair. Ook de vetrol die zich openbaart als ze gaat zitten, neemt ze voor lief. "Die vetrol is toevallig heel mooi."

De zangeres vindt eigenlijk dat ze haar mond moet houden over haar onzekerheden. "Een moeder van een vriendinnetje sprak me er laatst ook op aan. Ze zei: Oké Do, je bent niet broodmager, maar je bent wel slank. Mijn dochter is wat stevig, hoe moet zij zich dan niet voelen als jij al uitroept dat je te dik bent?"

Gelukkig houdt Marc, de echtgenoot van de blondine, ook wel van een wat voller lichaam. "Op momenten dat ik denk dat ik op mijn lijn moet letten, zegt Marc gelukkig dat ik nog wel wat dikker mag worden. Het leven is ook veel te leuk, daar moet je van genieten," aldus Bo.

Over haar naaktreportage in de Playboy zegt ze: "Bij het zien van de foto's krijg je echt een band met mij. Je wordt verliefd op mij als persoontje en niet op mijn billen of borsten." De reportage zal in het kerstnummer verschijnen.