Joran verzint verhaal

Celebs door Redactie Ze.nl
Na het interview belde Joran echter al met de zender en liet hun weten dat het hele verhaal verzonnen was. Hij zegt in het vraaggesprek dat hij in februari 2005 in een casino benaderd zou zijn door een man die op zoek was naar een blond meisje. Toen Joran Natalee ontmoette, bracht hij haar met de man in contact. Voor 10.000 euro zou hij het meisje hebben verkocht. Vervolgens heeft de man haar per boot naar Venezuela vervoerd.

Het interview zou zijn opgenomen in Azië. Joran verbleef tot voor kort in Thailand, maar zijn huidige verblijfplaats is nog onbekend. Hij zou contact met Fox hebben gezocht omdat "hij wil dat alles voorbij is en hij verder kan gaan met zijn leven". Hij hoopt ook dat de man gevonden wordt, en sluit niet uit dat Natalee eventueel nog in leven is.

Peter R. laat echter weten dat hij niet veel waarde hecht aan het interview: "Dit hoort bij zijn verdedigingsstrategie. Het is alleen maar bedoeld om mensen zand in de ogen te gooien. Hij spint garen bij het idee dat mensen denken dat hij maar wat zegt. Op die manieren gaan mensen denken dat hij een halve gare is. En dat is altijd nog beter dan de bak indraaien. Het is een flauwekulverhaal, dat voel je gewoon aan."  Ook zegt Peter dat hij denkt dat het interview al een half jaar oud is. Het interview zou niet eerder met de buitenwereld gedeeld zijn, omdat er al van uit werd gegaan dat Joran het verhaal verzon.

Bekijk het interview hier.