Huub en Claire getrouwd

Celebs door Ze.nl

Huisgenoot Brian was het daar inderdaad mee eens: "Het is allemaal nep. Huub is doortrapt! Claire loopt er met open ogen in. Waarschijnlijk zal Huub haar ook wegstemmen, het gaat hem echt alleen om de winst. Maar ik denk dat het hem stemmen zal kosten als hij zijn bruid de villa uittrapt."

Brian probeerde samen met medebewoner 'terror' Jaap de plechtigheid nog te verstoren. Ze hadden een gigantische foto van het bruidspaar en bekladden die met een zwarte viltstift. Bovendien hadden ze een groot spandoek gemaakt met op de ene kant 'Claire, doe het niet!' en de andere kant 'Huub, doe het wel!'.

Bovendien namen de twee samen met Brian's liefje Amanda plaats tussen de familie en strooiden zijn met snerende opmerkingen: "Jemig, Claire is een kop groter dan Huub, haha!" Met name de oma van Claire kon het niet bepaald waarderen en keek vernietigend hun kant op.

De voorgenomen 'terror' bleek dus wel mee te vallen, want de ceremonie ging gewoon door, in het bijzijn van ook de ouders van Claire die eerst tegen het huwelijk waren. Zelfs de nacht voor de trouwerij ontstond er nog een heftige ruzie, waarbij Huub zijn aanstaande en haar moeder voor rotte vis uitmaakte. Vlak voor de ceremonie werd alles vergeven en vergeten. Claires moeder pinkte een gelukkig traantje weg, en vader Ron gaf zijn dochter weg. In de geloften, die het stel zelf had geschreven, verklaarde Huub onder andere: "Waar we terechtkomen, geen idee, maar wat ik voor je voel wil ik bij me houden, voor altijd."

Lees hier het hele dossier De Gouden Kooi!