Lily Allen getrouwd! En zwanger?

Celebs door Redactie Ze.nl

De huwelijksinzegening vond plaats in de St. James Church in de Londense wijk Cranham. Lily betrad de kerk in een witte trouwjurk van Chanel, in de stijl van de jaren twintig, versierd met kant en een sluier. Haar vader gaf haar aan het altaar weg. Nadat de ceremonie erop zat verlieten de tortelduifjes de kerk en stapten in een ouderwetse Bentley die voor hen klaarstond. De zangeres nam ook de tijd om te zwaaien en poseren voor haar fans die naar de kerk waren gekomen.

Volgens de Britse krant heeft Lily's kersverse man onthuld dat ze zwanger zou zijn. De blije bruidegom zou het nieuws aan vrienden en familie hebben verteld tijdens het huwelijksontbijt. Een vriend vertelt aan de Daily Mail: “Er stroomden tranen bij iedereen.”

Allen en Cooper  kregen vorig jaar een zware tegenslag te verduren toen de zangeres na een zwangerschap van zes maanden hun kindje verloor.

Wij feliciteren uiteraard Lily Allen en Sam Cooper van harte met hun huwelijk en uiteraard hopen we dat het kersverse babynieuws klopt!