Boer Marcel woonde samen met Ksenia

Celebs door Redactie Ze.nl
De stapelverliefde Marcel kreeg tijdens een citytrip naar Praag te horen dat Ksenia niet verliefd op hem was. Ksenia, een ietwat gereserveerde vrouw, vond het moeilijk om om te gaan met de gevoelens die van Marcels kant aanwezig waren, maar ze heeft hem toch nog een kans gegeven. De Poolse weduwe is na het Boer Zoekt Vrouw-avontuur toch nog bij Marcel op de boerderij ingetrokken.

"Ze hebben het samen geprobeerd," vertelt de kennis van de 44-jarige agrariër. "Ze hebben een paar weken samengewoond om het toch een kans te geven, maar na een week of twee heeft zij haar koffers weer gepakt."

Waarom Ksenia alsnog vertrokken is, blijft de grote vraag. "Zulke gesprekken voer ik niet met Marcel. Maar hij liet wel weten dat hij niet meer met Ksenia samenwoont."

Buurtbewoners hebben met Marcel te doen. "We vinden het sneu voor hem dat Ksenia hem heeft afgewezen. Je kon duidelijk zien dat die man tot over zijn oren verliefd was. Het is meer dan jammer." Vonden jullie Ksenia en Marcel een leuk stelletje?