Ze.nl zoekt een stagiaire!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Ben jij bezig met een redactionele opleiding of wil je meer ervaring opdoen in online media, lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk een enthousiaste stagiaire voor bij ons online vrouwenmagazine Ze.nl.

Ze.nl is hét online vrouwenmagazine van Nederland, gestart in de zomer van 2007. De redactie bericht dagelijks over beauty, fashion, reizen, shownieuws, eten & drinken, seks & relaties en meer.


Ze.nl is vanaf eind augustus, uiterlijk 1 september op zoek naar een redactionele stagiaire voor vijf maanden. Het gaat om een stageplek voor 40 uur per week in hartje Amsterdam.

Vind jij het leuk om artikelen te schrijven voor ons online vrouwenmagazine en mee te denken over de site? Heb je het lef om de straat op te gaan, reportages te maken en interviews te doen? Kun je zelfstandig werken, zit je bomvol ideeën, ben je creatief en neem je graag initiatief? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?
Een professionele, maar gezellige werkomgeving met een informele sfeer. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën, een jong team om mee samen te werken en een stagevergoeding!

Stuur een mailtje met CV, motivatie én een proefartikel in de vorm van een gossip (voor voorbeelden zie de gossippagina) naar karin@ze.nl. Voor meer informatie kun je ook altijd even bellen: 020-7109738. Wie weet zit jij dan binnnekort wel bij ons op de redactie!