Handig: Geld terug op je online aankopen!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
We kopen de laatste jaren steeds meer online. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement, die mooie reis of het kopen van kleding. Online shoppen bespaart vaak tijd en bovendien kun je beter vergelijken.

Maar wist je dat je ook geld terug kunt krijgen over je online aankopen? Bij het spaarprogramma ZinnGeld krijg je iedere keer als je online shopt, een klein gedeelte van je aankoop terug. Koop je veel online, dan kan dat aardig oplopen.

Het enige wat je hoeft te doen is het eenmalig en gratis aanmaken van een account en via de site van ZinnGeld te shoppen bij je bekende adresjes, of dat nou Nelly.com, Wehkamp of Zalando is. Maar ook bij het boeken van je reis of het afsluiten van je zorgverzekering krijg jij geld terug.



In december krijg je zelfs dubbele punten (zinns). Koop je bijvoorbeeld voor 150 euro een mooi jurkje en een paar schoenen bij Zalando, dan ontvang je 4% cashback -dus 6 euro- in je ZinnGeld account. Vanaf een saldo van 5 euro kun je dit direct op je rekening laten storten. Slim!

Wanneer je nu gratis lid wordt van ZinnGeld, ontvang je als welkomstcadeautje een Klavertje-4 Kraslot thuis. Zo maak je deze feestmaand ook nog direct kans op ? 25.000,- netto!

Klik hier om je in te schrijven bij ZinnGeld!

==

Dit is een advertorial.