Lekkere liedjes van La Lopez

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Ze is actrice, danseres, zangeres en daarnaast een succesvolle zakenvrouw. Ze heeft namelijk maar liefst twee kledinglijnen, een eigen restaurant, een productiemaatschappij en acht verschillende parfums. Leuk detail is dat ze deze glansrijke carrière een beetje te danken heeft aan Janet Jackson, want die heeft haar in 1995 ontdekt. Jennifer probeerde in die tijd als danseres aan de bak te komen en mocht toen van Janet meedansen in de videoclip That's the Way Love Goes. Daarna kreeg ze haar eerste filmrol aangeboden en vier jaar later werd haar debuutalbum On the 6 een wereldwijd succes.

La Lopez houdt er blijkbaar niet van om rustig achterover te leunen, want dit jaar heeft ze het drukker dan ooit. Twee films, wéér een nieuwe kledinglijn en bovendien is Brave dit jaar al haar tweede album, want een paar maanden geleden verscheen al het Spaanstalige Como ama una mujer. Maar ondanks dit alles hebben de media het alleen maar over de vraag of ze nou wel of niet zwanger is. De Italiaanse ontwerper Cavalli, die de kleding maakt voor haar huidige tournee met manlief Marc Anthony, heeft deze week verklapt dat ze toch echt zwanger is. En nu gaat zelfs het gerucht dat ze een tweeling zou verwachten. Alsof ze het niet druk genoeg heeft!

Gelukkig blijft Jennifer gewoon haar eigen ding doen en heeft ze met Brave een prima album afgeleverd. Sterker nog: dit album is misschien wel haar beste album tot nu toe! Oké, ze is niet de beste zangeres ter wereld, maar haar stem klinkt beter dan ooit. Alle nummers liggen makkelijk in het gehoor, want het zijn allemaal gewoon lekkere liedjes. Positieve uitschieters zijn de eerste track Stay Together, de huidige single Do it well, het mooie Be Mine en het funky en disco-achtige Hold it don't drop it.

Zijn er nog minpuntjes? Ja, de cd-hoes. Die is een beetje lelijk. Jennifer lijkt wel van plastic en het is nogal een eng plaatje, als je het mij vraagt. Nu maar hopen dat het hoesje geen potentiële kopers afschrikt in de cd-winkel, dat zou eeuwig zonde zijn van al die leuke liedjes!


Brave
Jennifer Lopez


Label: Epic