Get Dirty with Courtney Cox

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Courtney Cox

, bekend van de serie Friends, speelt de slimme zakenvrouw Lucy Spiller, die de twee beruchte en bekende roddelmagazines Dirt! en Now leidt. Deze worden later samen gevoegd tot Dirt Now!. Lucy Spiller gaat letterlijk over lijken om de meest smeuïge details over de privélevens van de sterren te weten te komen. Ze chanteert en manipuleert erop los en overschrijdt daarbij alle ethische grenzen. Ze moet en zal elke week als eerste met een spraakmakende cover en vooral 'breaking news' komen, ook al kost het haar soms bijna haar eigen baan.

Lucy Spiller wordt bijgestaan door de paparazzo Don Konkey, een rol van Ian Hart. Don en Lucy zaten vroeger op school samen in een journalistenclubje en konden het goed met elkaar vinden en ze zijn nog steeds goede vrienden. Don werkt exclusief voor Lucy en zorgt ervoor dat-ie altijd de beste foto's voor haar artikelen heeft. Echter, Don is niet helemaal 100%; hij lijdt namelijk aan schizofrenie, iets wat soms tot vreemde situaties leidt. Lucy is erg bezorgd om Don en zijn gezondheid, want hij is de enige met wie Lucy een beetje een band heeft.

Afbeelding verwijderd door redactie

Elke aflevering begint met de redactievergadering van Dirt Now! op de maandagmorgen. Lucy Spiller stimuleert haar redactie om vooral met 'breaking news' te komen, want de cover van de week daarop moet smashing zijn. Ze moedigt hen aan om vooral naar smeuïge dirty details te zoeken en om daarbij geen enkel middel of contactpersoon onbenut te laten. Het is overduidelijk dat Lucy niet geliefd is als persoon en om haar werkwijze. Maar ook dat iedereen te bang is om zijn of haar baan te verliezen om daar iets over te zeggen. En zo lukt het haar elke week weer om - ten koste van vele anderen - haar coverstory te krijgen!

Afbeelding verwijderd door redactie

Maar hoe zit het met het privé-leven van Lucy zelf? Ze woont helemaal alleen in een prachtige villa, rijdt rond in een Porsche, heeft af en toe een one-night-stand, maar geen orgasmes. Gezellige avondjes met vriendinnen zitten er ook niet in voor haar, want echte vrienden heeft ze niet. Ook de band met haar familie is minimaal. Alleen Leo, haar jongere homo-broertje, ziet ze af en toe. Lucy leeft voor haar blad Dirt Now! en eigenlijk is de vibrator in haar nachtkastje haar allerbeste vriend.

Dirt is elke dinsdagavond om 21.30 uur te zien bij NET 5.