WIN: Bolt

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Wanneer de werkelijkheid zijn illusies begint te verdringen, beseft Bolt dat zijn hele leven een leugen is geweest. Of niet? Tegenslagen en harde lessen leren hem dat de echte superkracht van een hond de trouw is voor het baasje van wie hij houdt. Als personage is Bolt geïnspireerd op de witte herdershond met aanpassingen op het vlak van grootte, oren en neus.

Deze dvd komt binnenkort uit in Nederland. Een heerlijke film met lekker veel bonusmateriaal, zoals niet-gebruikte scènes, je ziet beelden van de opnames met de sterren die de filmpersonages hun stemmen hebben verleend en de muziekvideo I thougt I lost you. En jij maakt kans op deze te gekke dvd!


WIN!

Vrouw.nl mag een aantal super Bolt-pakketten weggeven. Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Bolt" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 1 juni 09.00 uur.


Bolt
Chris Williams