G*rilla Girlz Collection: sexy en speels!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Je vindt in deze collectie een heftige Hot Orange op glanzend satijn, een veelkleurige Discoteca print op een uniek zwart fluwelen materiaal, tijdloos Black en een waanzinnige Crazy Monkey print, allebei op nylon!!! De coole plastic hardware, daar kan je gewoon niet om heen, met de geniale G*rilla ?monkey clip? die je een vrolijk of een verdrietig snuitje geeft naargelang je eigen humeur, en de opvallende print binnenin. Die extraatjes maken de tassen van Kipling nog leuker!

Harajuku

Zoek je een tas die je dagelijks kan gebruiken, dan is de Harajuku misschien wel iets voor jou. Deze tas is vanaf 49,90 euro verkrijgbaar en kan door de goede kwaliteit heel wat hebben. Het is een middelgrote schoudertas die je ook comfortabel across body kunt dragen als je de metro neemt, met een groot middenvak en drie handige voorvakjes, één met rits en twee open. Als mensen je met deze tas zien, zullen ze zeker even blijven kijken. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar is ook ontzettend functioneel. Een musthave dus!

Bounce

Omdat je je zelfverzekerd wilt voelen, heb je een tas nodig waar je al je kleine spulletjes in kwijt kunt. Een tas als Bounce (vanaf 39.90 euro) bijvoorbeeld. Een schoudertas met een praktische indeling. Zo heeft alles zijn plekje en ziet het geheel er altijd en overal prima uit! Je hoeft je nergens zorgen om te maken. Aan deze tas zal het niet liggen. Nu zelf alles meenemen wat je ook echt bij je moet hebben.



Jive

Zoek je een gewaagd multifunctioneel tasje dan is de Jive (vanaf 39,90 euro) iets voor jou. Je tovert hem door er de schouderriem af te halen in een handomdraai om tot een trendy toilettasje. Jive heeft twee vakjes met rits en één zonder rits en biedt dus voldoende ruimte voor al jouw spulletjes, waar je ook heen gaat.



Maar G*rilla Girlz is meer dan tassen alleen. Nu kun je je garderobe verder aanvullen met de leukste collectables: topjes, slipjes, sweatshirts, T-shirts, sneakers, een nylon jacket en sleutelhangers. En dan de funky en fashionable sieraden niet te vergeten. Zo zijn er ringen, pins en armbanden. Het ziet er allemaal heel sexy en speels uit.


Ga voor meer informatie naar www.kipling.com