Fashion Week: Daryl van Wouw

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het was afgelopen vrijdag een drukte van jewelste bij de show van Daryl van Wouw. Al ruime tijd voor aanvang stonden de gasten, onder wie Frans Molenaar, te dringen om naar binnen te treden. De show startte later dan gepland, maar was het wachten meer dan waard. De zaal zat stampvol en gasten namen zelfs plaats op de grond. Alles om maar bij de spetterende show aanwezig te zijn. Opnieuw wist Daryl van Wouw het publiek volledig aan zijn zijde te krijgen.

Daryl van Wouw liet al eerder zien dat hij veel inspiratie haalt uit het straatbeeld en het dagelijkse leven. Daryl?s handtekening van zijn eigen hoofd met koptelefoon is welbekend. Dat zijn liefde voor muziek ontzettend groot is, kwam deze show wel heel duidelijk naar voren met een spectaculaire eindact. Op een stevige beat toonde een model een felgekleurde jurk, gemaakt van wel duizenden koptelefoontjes van iPods. Het moet een loodzware jurk geweest zijn, waar Daryl ontzettend veel tijd in heeft gestoken.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Ook de rest van de collectie was felgekleurd. De streetstyle clubkids droegen allemaal vrolijke kleding waarin fluorkleuren en mozaïekvormen de bovenhand voerden. Blauw, roze, geel, groen, oranje en zwart en wit zorgden voor een vrolijke catwalk. De vrouwen toonden veel plooirokken en jurkjes van allerlei lengtes, de mannen skinny en sportieve broeken met jasjes en vesten. Natuurlijk ontbrak Daryl?s handtekening niet en was op verschillende shirts en vesten zijn hoofd te zien.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De show eindigde met een vrolijk feestje op de catwalk, waarbij alle modellen met ballonnen afscheid van het publiek namen. Uiteraard kwam ook Daryl enthousiast de catwalk opgedanst waarbij hij een groot applaus in ontvangst mocht nemen. Het is duidelijk; Daryl van Wouw behoort tot de Nederlandse top!

Afbeelding verwijderd door redactie