Bags by Kathy van Zeeland

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Kathy = 100% Attitude

Kathy van Zeeland startte haar bedrijf in 2004, met als doel het creëren van kwalitatief hoogwaardige handtassen voor vrouwen, die perfect aansluiten bij de heersende internationale catwalktrends. Vol passie ontwerpt Kathy elk seizoen een uitgebalanceerde collectie, die tegenwoordig ook portemonnees, schoenen, riemen en straks ook zonnebrillen en juwelen omvat, waarbij ze gebruik maakt van de beste materialen. De collectie van Kathy valt op door het gebruik van bijzondere accessoires, zoals fonkelende steentjes op de gespen, stoere studs, elegante kroontjes met stras, fantasierijke sleutelhangers en verfijnde slotjes.


Kathy-tassen zijn een absolute must-have in de garderobe van iedere modeminnende vrouw en vormen de perfecte finishing touch bij elke outfit, van casual tot elegant. A-list celebrities als Jessica Simpson en Paris Hilton hebben Van Zeelands tassen al in hun hart gesloten en worden regelmatig gespot met een echte Kathy aan hun arm.


Voor het komende seizoen presenteert Kathy van Zeeland een frisse, verfijnde collectie, waarin sobere grijstinten worden gecombineerd met kraakhelder wit en een rijk palet aan warme zomerkleuren. Zilverkleurige details als studs, sleutelhangertjes, slotjes en kroontjes geven de tassen die onmiskenbare kittige uitstraling.


De collectie is opgedeeld in verschillende supertrendy thema's, waaronder Sexy Back, Angel Dust, Love Glove en On the Rocks. Oversized schoudertassen, royale reistassen, stylishe shoppers en beeldige avondtasjes, alles komt voorbij! Heerlijke retroprints worden gecombineerd met krokoleer en royaal zilverbeslag geeft een luxueuze touch aan de ideale citybag. Blinkende zilveren accenten geven de nodige portie glamour aan Kathy's creaties. Alle tassen hebben meerdere handige binnenzakjes, een ultrazachte satijnen voering en soepele doch stevige hengsels. De collectie van Kathy van Zeeland combineert praktisch comfort met oogstrelende looks; hier vindt iedere vrouw zonder twijfel haar droomhandtas!


Kathy van Zeeland: Bags With Bling and 100% Attitude!

Verkoopadviesprijzen voor de handtassen liggen rond de ¤ 90; riemen kosten gemiddeld ¤ 70 en portemonnees gaan voor ¤ 55 over de toonbank. Website: www.kathyvanzeeland.com