Vintage-tassen kunnen altijd

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De tassen in de Vintage Leather-collectie zijn gemaakt van echt Italiaans leer en voelen superzacht aan. Ze hebben gepersonaliseerde metalen details en natuurlijk mag het bekende Kipling-aapje niet ontbreken, ditmaal in de vorm van een stoere metalen clip. Aan de binnenkant zit een katoenen voering met een opvallend slangenmotief. De Vintage Leather-collectie heeft tassen in de kleuren oil grey, mocca brown en black. Een swingende collectie voor de modieuze rockchick!

Als jij een echte trendsetter bent, moet je gezien worden met Copla S (¤129,90) in oil grey. Perfect voor zakelijk gebruik, maar zeker ook voor je vrije tijd: van vergaderingen tot concerten, Copla S past er altijd bij. Het is een crossover-tas met een trendy metalen kettingriem en een overslagsluiting met rits.


Whisk L

(¤179,90) is de icon bag van deze collectie. Deze tas is echt onweerstaanbaar door haar ronde vorm en zachte, kwalitatief hoogwaardige leer. Of zoek je een veelzijdige A4 schoudertas? Marti M (¤189,90) heeft een afneembare schouderband en ook de handvatten kun je verwijderen. Van binnen zijn de compartimenten ruim en er is ook een handig buitenvak. Ben je gewend om veel mee te nemen overdag, dan is dit de ideale tas voor jou!

Is leer toch niet helemaal jouw stijl? Geen nood! Een aantal modellen, zoals Marti S en Marti M, is zowel in Vintage Leather als in de reguliere Vintage-collectie verkrijgbaar. Met de bestaande Kipling Vintage-collectie krijg je het allemaal: grote logo's, metalen gespen, leren details en leuke slangendesigns. Er is zelfs een exclusief Vintage t-shirt met fluorescerende details op de rock en glam monkey print.


Ook in de Vintage-collectie worden nieuwe modellen geïntroduceerd. Marti L (¤79,90) is een grote, trendy schoudertas die ook ideaal is als reistas. De schouderband is afneembaar. Marti L heeft twee kleine zusjes: Marti M (¤69,90) en Marti S (¤59,90). Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren shark grey, snake ivy, ivy green, snake fox, fox en powder pink. Flick (¤74,90) is een superfunctionele A4 schoudertas, die er met monkey print extra cool uitziet.

Vrouwelijk en praktisch worden gecombineerd in Tundu (¤79,90). Handig door het A4-formaat en de extra vakken aan de buitenkant, maar ook sexy door de leren details en gespen aan de zijkant. Of je nou naar je werk gaat of een dagje shoppen, met Tundu kan het allemaal. En is het tijd voor een korte vakantie? Als je avontuurlijk bent, val je zeker voor Fjord (¤129,90). Deze stevige dubbeldek trolley in cabin case-formaat kun je overal mee naartoe nemen.

Check www.kipling.com voor meer informatie.