Anne et Valentin brillencouture

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Mix 'n Match fashion & brillen op de catwalk

Als finalist van het RTL-programma Project Catwalk greep modetalent Daisy net naast de eerste prijs, maar tijdens deze Fashion Week kreeg Daisy de kans om tijdens Club Brillant haar eigen collectie te tonen, in combinatie met de brillencollectie van Anne et Valentin.


Daisy's ontwerpen zijn het best te omschrijven als streetwise, jong, gekleurd en eigenwijs. Dit bleek een goede match met de monturen van Anne et Valentin, want elk ontwerp werd afgemaakt met een bijpassend model bril. Knalrode retro monturen, kleurige zonnebrillen en ronde jaren '80 modellen zorgden voor opvallende combinaties. Duidelijk is dat fashion niet meer kan ontbreken in de optiekwereld, waar Anne et Valentin een vooraanstaande rol vervult.


Over Anne et Valentin

In 1981 opent Anne Valentin haar eerste winkel in Toulouse. Door haar geheel eigen kijk besloot ze een eigen lijn op te zetten, die tot op de dag van vandaag zeer toonaangevend en herkenbaar is. Anne et Valentin ontwerpt eyewear met de specifieke vereisten van de uiteindelijke drager als uitgangspunt, vaak stevige karakters met een uitgesproken persoonlijkheid. Het resultaat zijn monturen die origineel maar draagbaar zijn en de identiteit van de drager versterken.

Ga voor meer informatie naar www.anneetvalentin.com