Musthave: Michael Barnaart Van Bergen blijkt een blijvertje

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De collectie viel op door de prachtige heldere kleuren waaronder oranje, fuchsia en gifgroen. Prachtige satijnen jurkjes die een en al vrouwelijkheid uitstraalden. Alleen aan de roklengte was te zien dat we in tijden van recessie verkeren. Deze collectie kenmerkte zich door lekker veel been; de jurkjes en rokjes waren korter dan kort.

Zijn prèt-â-porter was voor het eerst verrijkt met een prachtige kleurige handtassen-lijn die het helemaal afmaakte. Vanaf Maart zal deze tassenlijn te koop zijn. Maar het voorproefje tijdens de catwalkshow belooft veel goeds. De styling was verzorgd door topstylist én Vrouw.nl-columnist Bastiaan Van Schaik.


Michael Barnaart van Bergen showde zijn eerste prèt-â-portercollectie vorig jaar tijdens de AIFW en organiseerde afgelopen zomer een publieke show in het Amsterdamse Vondelpark. Na een succelvolle samenwerking met kledinghuis Piet Zoomers was dit zijn tweede en onvergetelijke verschijning op ons eigen Nederlandse modespektakel. En met deze show bewees de jonge modeontwerper dat hij een blijvertje is.

Wil je meer weten over dit aanstormende modetalent? Kijk dan op zijn website of ga een keer kijken in zijn showroom in Den Haag. Het adres is te vinden op de website.