Product: Dress Clip voor op de fiets (+Win).

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het klinkt als een fantastisch idee: een modieuze clip waarmee je moeiteloos op de fiets kan stappen in je zomerse jurkje of elegante rok. Geen omhoog waaiende lappen stof meer voor je ogen en geen sneak peak meer voor voorbijgangers. De ontwikkelaar van de Dress Clip, Elma Bassa meende dat voor deze situatie een praktische, veilige doch elegante oplossing mogelijk moest zijn. "In de producten die ik ontwikkel, zoek ik altijd naar de combinatie van duurzaamheid van het materiaal, praktische toepasbaarheid en schoonheid van het uiteindelijke resultaat. Er zijn nog geen Dress Clips op de markt die de rok op zijn plaats houden en tegelijkertijd mooi en elegant zijn. Dit nu, is een prachtig lady gadget."

Lady Gadget? Jazeker! Maar praktisch? Nee, toch niet. De Dress Clip ziet er werkelijk gracieus uit met leuke motiefjes en heerlijk zacht leer, maar het maakt zijn belofte toch niet helemaal waar.

De Dress Clip moet middenvoor aan de onderkant van de rok worden geklemd. Door de zwaarte en positionering van de clip, valt de rok in het midden naar beneden. De rok zou dan tijdens het fietsen op haar plaats moeten blijven en niet omhoog mogen waaien. In principe waait de rok ook niet voluit omhoog, maar de zijkanten worden niet omlaag gehouden, waardoor er een soort worsteling tussen de wind en de clip ontstaat. Mijn trendy spijkerrokje bleef er in elk geval niet door op haar plaats.

Toch ben ik niet helemaal teleurgesteld door dit product, want de Dress Clip blijkt een multifunctionele werking te hebben. Als je bestemming is bereikt, dan vindt de clip zijn weg als verfraaiing van de tas of houdt het iPodsnoertje op zijn plaats. Ook kun je hem in de tuin als tafelkleed clip gebruiken (de werking is dan in feite hetzelfde).

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal Dress Clips weggeven. Mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Dress Clip" als onderwerp en welke Dress Clip jij graag zou willen winnen. Zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 13 juni 09.00 uur.


De Dress Clip is verkrijgbaar in zes uitvoeringen. "Elke vrouw vindt er wel een die bij haar smaak past", meent Bassa. De clips zijn vanaf ¤ 24,95 te bestellen op de website van Nomonro: www.nomonro.com