Chic & Undergrond – Celyn b. by Elisabetta Franchi

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De H/W-collectie heeft een krijgerachtige uitstraling waarbij gedrappeerde silhouetten een extra dementie geven aan onze fraaie vrouwelijke lichaamsvormen.

Aardse kleuren geïnspireerd door alle mogelijke schakeringen uit het bos, voeren de boventoon. Licht hazelnoot, wilde haver en grijsaccenten worden gecombineerd met legergroen. De kleuren paars en rood zorgen voor onderscheid en contrast en het vintage poederroze is onmiskenbaar de kleur voor de uiteindelijke geraffineerde supervrouwelijke touch. Het is een kleurenpalet dat mij persoonlijk enorm aanspreekt.

De accessoires zijn veelzijdig laten zich makkelijk combineren. In een ommezwaai geef je je creatie een verrassend nieuwe look door de hoge warm rode stiletto’s te vervangen door platte overknee laarzen of super elegante bonten laarzen.

En nu is het dan gevallen, het woord “bont”. Mijn enthousiasme over deze modelijn leek even enorm te gaan botsten met de keuze van materialen. Gelukkig kan ik jullie laten weten dat alle materialen gebruikt door Elisabetta Franchi zoals het leer, het bont het Lapin, bijproducten zijn uit het biologisch voedselketen. Misschien moet ik dan ook nog even eerlijk vermelden dat deze schitterende ultrastylishe Italiaanse modelijn nogal kostbaar is.... maar laat je vooral inspireren!

www.elisabettafranchi.it
www.josbles.nl voor verkoopadressen
foto's www.SoPR.nl