Het dagboek van Ze

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Wederom heel veel fijne pakketjes en lekkernijen. Ook hebben we afscheid genomen van Vera en Petra welkom geheten!  Ben je benieuwd naar de afgelopen weken in foto's? Take a look!


Karin BOEREN??! Oops, dat moet toch echt BROEREN zijn... Daaag 248732 visitekaartjes, veel plezier in de prullenbak!
 

Links: Karin moest het visitekaartjesfiasco even te boven komen en hoe kan dat beter dan jezelf op een cupcake te trakteren.
Rechts: Eindelijk kon ze na al het harde werk van de afgelopen weken even genieten van een welverdiende pedicure. Wat een poezelige voetjes!


Links: Wat werden we weer verwend. Een heerlijk pakketje van Herbalife met een aloë veraplantje die nu op onze vensterbank staat te pronken.
Rechts: Deze producten van Rituals kreeg Vera van Karin voor haar harde werk bij Ze.nl. En ze ruiken heerlijk!


Hier op de redactie weten ze wel wat lekker is. Deze Tony's Chocolonely-repen kregen we opgestuurd. Om je vingers bij af te likken: nomnomnom!


Links: Ook aan onze huidjes wordt gedacht, dankzij Vichy.
Midden: En aan onze buikjes! Yohma bezorgde ons een lekkere lunch waarbij de Yohmasalades (zónder mayo!) natuurlijk niet kunnen ontbreken.
Rechts: Voortaan voelen wij ons alleen nog maar zwoel en sexy met dit luchtje van Playboy.


Links: We krijgen ook hele bijzondere items toegestuurd zoals deze pop van Wehkamp. Laat die speen maar in d'r mond, anders begint ze te huilen...
Rechts: Karin, wat heb je nou op je borstjes zitten? Tepelplakkers! Wat staan ze je goed!


Links: Stagiaire Vera nam afscheid met overheerlijke zelfgemaakte brownies, waar we met z'n allen van hebben gesmuld!
Rechts: En de nieuwe stagiaire Petra deed haar intrede. Karin legt haar de fijne kneepjes van het vak uit.


En nog even gezellig met z'n allen op de foto. Een echt Oprah-momentje, want we kregen allemaal de haarspray van Uniq 1 cadeau!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.