Maak kans op kaartjes voor de Tony Cohen show op de AFW

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Ben jij een echte fashionista? Heb jij altijd al eens bij een catwalkshow aanwezig willen zijn op de Amsterdam Fashion Week? Like nu de Facebook-pagina van Tony Cohen en maak kans op kaarten voor zijn show aanstaande zondag!

Ben jij al bekend met de kleding van Tony Cohen? Deze designer maakt luxe couture die internationaal succesvol is. Hij heeft zelfs al vijf keer op de New York Fashion Week gestaan! Maar Tony Cohen maakt niet alleen haute couture. Om ook andere doelgroepen te bereiken heeft hij in 2010 naast de TonyCohen-lijn de 2LoveTonyCohen-lijn gelanceerd met fashionitems voor een betaalbare prijs! De items uit deze lijn blijven allemaal onder de honderd euro, dus nu is het voor een grote doelgroep ook mogelijk om in een mooie Tony Cohen te lopen. De collectie is erg draagbaar, maar ook mooi en stijlvol.


Tony Cohen zegt zelf over zijn collectie in een interview met ons zusje Fashionscene: "Ik vind dat een vrouw verschillende draagmomenten moet hebben, maar wel gekleed moet zijn naar the occasion. Dat probeer ik over te brengen in de collectie, zonder de indruk te wekken dat daar veel moeite voor is gedaan! Ik ken vrouwen in Parijs die in een simpele witte blouse, een strakke spijkerbroek en een paar laarsjes eruitzien om door een ringetje te halen. Daaroverheen doen ze dan een jasje aan en dat klopt gewoon. Dat gevoel; alsof of je het eventjes aandoet, staat centraal in mijn chique collecties die een twist krijgen door onder andere asymmetrische details.  Maar het accent ligt altijd op het benadrukken van de vrouwelijke vormen.?

Voor meer informatie en een kijkje in zijn webshop kun je op zijn site kijken. Ga jij naar de Amsterdam Fashion Week? Download dan nu hun speciale app, zodat jij precies weet waar de hotspots zijn!

Wil jij kans maken op twee kaarten voor de fashion show van Tony Cohen aanstaande zondag 15 juli op de Amsterdam Fashion Week? Like dan de Facebook-pagina van de designer en beantwoord de prijsvraag!