Hits van toen: 2003

Media door Zita
Niets is zo leuk als oude tijden herleven. En hoe doe je dat nou beter dan met muziek? In de rubriek 'Hits van toen' staan de leukste, foutste en grootste hits van vroeger centraal. Deze keer: muziek uit het jaar 2003!

Je kent het vast wel: je hoort een liedje van vroeger en meteen schieten je gedachten terug naar die ene vakantie, je tijd op de middelbare school of de sfeer bij je opa en oma thuis. Muziek uit je jeugd brengt zo veel herinneringen met zich mee. Hoe leuk is het om die oude deuntjes weer eens op te zetten en te genieten van die -  soms ontzettend foute, maar meestal ook superleuke - muziek van vroeger?! Daarom nemen we in deze rubriek de grootste hits van een bepaald jaartal onder de loep. Wie waren toen de hotste artiesten? Wie scoorden de grootste hits? Welk lied was destijds de ultieme zomerhit en zongen we met z?n allen mee? En... ken je ze nog? Kijk en luister mee naar de grootste hits uit het jaar 2003!
 
The Underdog Project - Summer Jam
Een goede beat, een clip met mooi weer, lekkere lijven en een niet te diepgaande tekst hebben dit zomerse lied tot een terechte nummer 1-hit gemaakt!
 
Black Eyed Peas - Where is the Love?
De leden van Black Eyed Peas hebben met dit nummer een terechte boodschap op de wereld proberen te overbrengen. Of dat is gelukt is natuurlijk nog maar de vraag, maar een heerlijke song om mee te zingen is het zeker!

Pink - Family Portrait
Deze clip heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Het was eigenlijk geen typisch liedje voor Pink maar hiermee heeft ze haar serieuze kant kunnen laten zien en veel fans van Pink hebben dit weten te waarderen.

Veldhuis en Kemper - Ik Wou Dat Ik Jou Was
Trots mogen we zijn op deze artiesten van eigen bodem. Wat een geweldig mooi nummer hebben Veldhuis en Kemper hier neergezet. Zoveel jaar later kan ik het nog altijd meebrullen!

Jamai - Step Right Up
Of je nou zijn grootste fan was of ieder geluid wat ook maar op zijn stem leek ontweek, deze nummer één hit  van de Idols-winnaar Jamai blijft uuuuren in je hoofd hangen...

Do - Heaven
Dominque van Hulst kwam helaas niet verder dan nummer 4 in de hitlijsten maar dat neemt niet weg dat dit een prachtig zwijmelnummer is dat iedereen nog uit volle borst kan meezingen.

Kim Lian - Teenage Superstar
Ze speelt nu in musicals en daar heeft ze haar talent goed weten te bewijzen. Maar ooit is ook Kim Lian begonnen met een echt popliedje; Teenage Superstar!

Kevin Lyttle - Turn Me On
Draai dit nummer op een feestje en gegarandeerd dat men enthousiast reageert! Dit lied van Kevin Lyttle brengt ons terug naar de heerlijke zomertijd van 2003.

50 Cent - P.I.M.P
Rappend over meiden en geld, zo kennen we onze 50 Cent en dat hebben we geweten! Deze hit heeft 26 weken in de top 5 gestaan en alhoewel het nummer voor Nederland misschien iets té is geweest blijft het een goed nummer.

Dj Tiësto - Traffic
Nog zo'n Nederlandse topper om trots op te zijn. Je moet van zijn muziek houden, maar je kunt het zeker niet gemist hebben want dit nummer van Tiësto stond erg lang helemaal bovenin de hitlijsten!

Maar natuurlijk heeft het jaar 2003 nog veel meer superhits voortgebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van...

Robbie Williams - Feel
Kane - My best wasn't good enough
Eminem - Lose yourself
Thicke - When I get you alone
Sugababes - Hole in the head

Welk nummer uit het jaar 2003 is jouw favoriet?

Bekijk en luister ook de vorige edities van Hits van Toen!