Lifestyle / Celebs
Celebs

Monique Smit bedrogen door vriend

De 23-jarige Monique Smit is bedrogen door haar vriend Jeffrey Bok. De FC Volendam-voetballer hield er al maanden in het geheim een affaire op na, en niet zomaar één: Jeffrey ging vreemd met een 40-jarige moeder.

Het verhaal ging al een aantal maanden de ronde in Volendam, waar Monique en Jeffrey beiden vandaan komen, maar bereikte Monique pas als allerlaatst. De vrouw met wie de 20-jarige vriend van Monique vreemdging was een dorpsgenoot en een gescheiden moeder van drie kinderen, zo meldt Story. Het is niet duidelijk wanneer het overspel plaatsvond.

Story wist via een ingewijde beslag te leggen op het verhaal. Nadat Monique haar vriend met de roddels confronteerde, gaf hij de affaire meteen toe. Ook liet hij weten spijt te hebben van het bedrog.


Monique en Jeffrey in 2011, op het huwelijksfeest van Jan Smit en Liza

Monique heeft het er, naar eigen zeggen, moeilijk mee gehad en heeft geworsteld met haar gevoelens. Toch is ze zo verliefd op haar vriend dat ze hem de misstap heeft vergeven. In een officiële verklaring via haar management heeft ze laten weten het moeilijk te hebben gehad, maar dat ze het waard vond om de relatie nieuw leven in te blazen. Inmiddels is het stel gelukkiger dan ooit: "We hebben samen keihard gevochten en elkaar weer teruggevonden."

Monique vergaf haar Jeffrey na deze misstap: zou jij dat ook gedaan hebben?