Barbie is bevallen van haar barbietje

Celebs door Redactie Ze.nl
Samantha de Jong, die we allemaal kennen als Barbie, en Michael van der Plas zijn donderdag de gelukkige ouders geworden van dochtertje Angelina. ?Het was een natuurlijke, maar heftige bevalling?, zo meldt ze aan RTL Boulevard.

De baby kwam volgens Barbie precies op tijd, want ze was helemaal klaar met de zwangerschap. Bovendien stond alles in huize Van der Plas al klaar en geduld is nu eenmaal niet Barbie's sterkste kant. Moeder en zuigeling maken het in ieder geval goed, hoewel Barbie er na het zweterige pufproces er vast niet meer zo Barbie-achtig uitziet.

Het meisje heeft naast Angelina de namen Melissa (naar Samantha's overleden zusje) en Cora (naar Samantha's moeder) meegekregen. Beide ouders hadden de naam al op hun lichaam getatoeëerd.

De Oh Oh Cherso-ster trouwde op 1 april met Michael. Het zwangerschapstraject van Samantha is vanaf volgende week te bewonderen in Barbie's Baby op RTL 5.

Haar Cherso-collega Tony (Sterretje) is er als de kippen bij om een gelukswens uit te brengen via Twitter. "Ik wil bij deze Barbie en Michael heel veel plezier en liefde wensen met hun kleine wonder Angelina."

Wij wensen het kersverse gezinnetje veel geluk!

Wat vind jij van de naam Angelina Melissa Cora?