Het dagboek van Ze

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Zo nam Petra afscheid bij Ze, en kwam Laura ons team versterken! Ook werden we verwend door Hunkemöller en was Madelon jarig! Ben je benieuwd naar afgelopen weken in foto's? Take a look!


Karins vriend heeft, jawel, een kwartel in huis gehaald. Het arme beest heet Sjonnie en is doodsbang voor alles wat beweegt, maar voor de rest heeft-ie het hartstikke naar zijn zin...


Links: RedactriZe Madelon was 24 augustus jarig en werd verwend met een Zara-bon, dat wordt shoppen!
Rechts: Ze trakteerde alle dames op de redactie op lekkere zelfgemaakte cupcakes.


Petra nam helaas afscheid van Ze.nl en wij verwenden haar met wat heerlijke spulletjes van The Body Shop voor tijdens haar welverdiende vakantie!


Hunkemöller heeft een nieuwe bh gelanceerd: de Dream lift bh. Wij werden verwend en kregen allemaal een exemplaar.


Aangezien Petra vond dat het hoognodig tijd werd voor een notitiebord - aangezien Karin heel de dag met to do-lijstjes rondslingert - heeft ze er eentje gegeven bij haar afscheid. Lief!
 

En er zijn weer volop pakketjes verstuurd voor onZe winnaressen van de winacties!
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.