Bied nu op een date met George Clooney!

Celebs door Redactie Ze.nl
Altijd al een date gewild met één van de meest begeerde mannen van Hollywood? Dit is je kans want je kunt nu geld bieden voor een lunchafspraak met George Clooney! De acteur veilt zichzelf voor een goed doel.

Degene die het meest biedt op de website Charitybuzz.com mag samen met George een hapje eten in Hollywood. Helaas is het niet heel intiem, want journalist Dave Karger zal ook bij de lunch aanwezig zijn, dit meldt nu.nl.

Er zijn tot nu toe vijf mensen die een geldbedrag hebben geboden. De hoogste bieder heeft 9500 dollar over voor het afspraakje. Dat valt de veilingwebsite tegen want volgens hun is de date minstens 20.000 dollar waard.


De opbrengst gaat naar de liefdadigheidsinstelling Gay, Lesbian and Straight Education Network, die voor homoseksuele en transseksuele jongeren tegen pesten op scholen strijdt. Clooney zet zich al langer uitgesproken in voor homorechten.

Je kunt tot 11 oktober bieden voor een afspraak met de acteur. Het is alleen nog niet zeker wanneer de lunch daadwerkelijk gaat plaatsvinden. De website meldt namelijk dat het wel een jaar kan duren voordat George een plaatsje vrij heeft in zijn agenda?

Zou jij zoveel geld bieden voor een date met George Clooney?