Tori Spelling bijna dood tijdens zwangerschap

Celebs door Redactie Ze.nl
Tori Spelling heeft haar laatste zwangerschap bijna niet overleefd. De actrice was twintig weken zwanger toen bij haar vasa previa werd geconstateerd. Een complicatie die ernstige inwendige bloedingen kan veroorzaken.

 
Vasa previa is een zwangerschapscomplicatie waarbij de placenta voor de geboorte-uitgang ligt en daardoor worden de inwendige bloedingen veroorzaakt. Tori lag daarom tijdens de zwangerschap van zoontje Finn tien weken in het ziekenhuis na een spoedoperatie en de laatste vier maanden moest ze op bed doorbrengen.


"Ik herinner me dat ik dacht: ik kan niet drie kinderen achterlaten", vertelt de actrice in Us Weekly. Naast baby Finn heeft ze nog drie kindeneren met man Dean McDermott: zoontje Liam en dochtertjes Stella en Hattie.

Na negen inwendige bloedingen werd Finn uiteindelijk op 30 augustus gezond geboren. "Toen ze hem in mijn armen legden had ik zoiets van: 'we hebben het gered'. We hebben een waanzinnige band. We hebben natuurlijk zoveel samen meegemaakt", vertelt Tori. Inmiddels maken moeder en zoon het goed.

Heb jij weleens een zwangerschapscomplicatie gehad?