Wie trouwt mijn zoon: een fijne samenvatting!

Media door Karin
Voor alle trash-tv lovers in da house: zijn jullie ook zo giga verslaafd aan Wie Trouwt Mijn Zoon op SBS 6? Vanavond is de spannende finale en weten we of de heren het huis uit gaan. Hierbij een fijne samenvatting tot nu toe.

..

Angelo & Ansje
Dit seizoen kon een homo natuurlijk niet achterblijven bij WTMZ. Angelo is een heerlijk stereotype homo: hij lebbert iedereen af en is dikke matties met zijn moeder. Zelfs als hij op date gaat roept z?n moeder in plaats van veel plezier ?denk aan mij hè Angelo, vergeet mij niet!?. Angelo is ook nogal van de extremen: zijn finalisten verschilden nogal in leeftijd. De jongste, Abdel, kwam net van de middelbare school en ontpopte zich overigens tot een hysterische dramaqueen tijdens de eliminatie toen Angelo en Dirk voor zijn neus met elkaar gingen tongen. Dirk (?we nemen wel een hond?) had zijn stiefvader kunnen zijn. Maar ach, dik, dun, lang haar, kort haar, hysterisch, hondenliefhebber: Angelo vindt alles best.

Jeffrey & Carine
Waar iedereen als vakantiebestemming voor het programma plaatsen en landen uitzoekt als Ibiza, Frankrijk en Venetië heeft Jeffrey gekozen voor? juistem, Salou. Samen met zijn opdringerige paaldanseres (?supervet!?) en zijn andere vriendin waarvan we de naam al niet eens meer weten vertrok hij dan ook vol goede moed naar dit culturele badplaatsje in Spanje. Zijn moeder vindt het nog steeds verschrikkelijk dat hij niet meerdere vrouwen kan trouwen en jankt dan ook de oogballen uit haar ogen bij elke vrouw die geëlimineerd wordt. Het liefst had zij gezien dat Jeffrey eindigde met een kopie van haar, maar helaas, New Kid-Jeffrey koos voor Sabrina. Die heerlijke Jeffrey toch ook. Zou opdringerige Sabrina vanavond ook voor hem kiezen? Ik kan het al raden.

Jesper & Joop
Jesper is een beetje een ouwe snoeperd. Hij zit graag aan kontjes en aan borstjes ? en dan het liefst bij zo?n beetje alle vrouwen die zich hadden opgegeven voor WTMZ. Nja, ook nog de vrouwen die hij ontmoette in de kroeg terwijl hij met ?zijn? vrouwen op stap was. Nja, eigenlijk gewoon bij alle vrouwen met een hartslag. En dan wordt-ie ook nog boos als zijn vrouwen of vader hem daarop wijzen. Nou jaaa zeg! Hij is toch die god die aanbeden wordt door al die lekkere wijven en dan mag hij daar toch grondig gebruik van maken? Nee, deze jongen is duidelijk nog niet aan een relatie toe. Benieuwd of zijn keuze Lesley dat ook doorheeft.

Joey & Ans
Misschien zijn Joey & Ans nog wel de twee normaalste kandidaten die aan dit programma meedoen. Alhoewel, dat dacht ik. Tot vorige week namelijk, toen bleek dat Joeys botte boerenlulkant naar boven kwam tijdens zijn date met Chantal waarin hij alleen maar over Tessa kon praten. Het enige dat hij aan Chantal kon vragen was ?nou, wil je nog wat over mij weten??. (Ja, waar komt dat godskolere grote ego van je ineens vandaan en hoe kan ik mijn deelname nog met terugwerkende kracht intrekken?!) Ik had ?m persoonlijk overboord gegooid tijdens de boottrip. Maar goed, Joey heeft dus voor Tessa gekozen. Maar of zij Joey ook zo leuk vindt..? Ik betwijfel het. En ik hoop ook heel hard van niet.

Sebastiaan & Monique
Eén woord: bruhahahaha! Moeder Monique is duidelijk een gevalletje borderline (?dan kan ik net zo goed op het kerkhof naast mijn zoon gaan liggen?). Als ze het ergens niet mee eens is zet ze haar grafbekmodus aan, vouwt ze haar armen demonstratief over elkaar en gaat ze in een hoekje zitten mokken net als je kleine neefje. Maar? let wel: ze doet dat állemaal voor Sebastiaan! Hij zal tenslotte maar met culinair eetverslaafde Stephanie met Kerst aan de eettafel verschijnen terwijl hij elke avond kip kerrie met doperwtjes wil eten. Daar gaat Sebastiaan uiteindelijk niet gelukkig van worden volgens moeder Monique. En net op het moment dat Sebastiaan éindelijk voor zichzelf opkomt en je denkt dat hij de vrouw van zijn dromen gaat kiezen? kiest-ie voor Leonie. Waarmee hij alleen over straat durft als het donker is. Maarja, ze past bij ?m hè?

Vanavond om 20.30 op SBS 6 de finale van Wie Trouwt Mijn Zoon! Ga jij kijken?