Het dagboek van Ze - week 42

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

 
Lief dagboek,
 
Zoals altijd waren het weer hectische weken op de redactie, maar wel weer heel gezellig! Madelon ging een dagje naar Israël en Karin en Laura typten vooral heel hard door.

Om een beetje weerstand op te bouwen tijdens deze regenachtige dagen kregen we van Roter deze vitamine C pillen met smaakjes opgestuurd.
 
Deze foto maakte Laura vlakbij het kantoor tijdens de dagelijkse lunchpauze wandeling. Wat is Amsterdam toch een mooie stad!


Ons zusje Girlscene kreeg deze grappige grafsteen van MTV, omdat de laatste aflevering van Jersey Shore eraan komt. We moesten er allemaal heel hard om lachen!


Zoals jullie misschien weten kwam Madelon afgelopen zomer terug van haar rondreis door Australië en Nieuw Zeeland. Om weer in Aussie sferen te komen dook deze dvd weer eens op...


Karin achter haar bureau! Ze was druk bezig om online een fotoalbum in elkaar te zetten voor een artikel. Don't mind the mess...


Madelon vertrok vorige week woensdag op uitnodiging van Corendon voor een dag (!) naar het badplaatsje Eilat in Israël... Kijk deze vooruitzichten, helemaal niet vervelend!


Ze vertrok om twee uur 's nachts - en dan is het natuurlijk lekker rustig op Schiphol...


Now I'm feelin' so fly like a...


De vooruitzichten waren al leuk, maar eenmaal aangekomen in het kleine badplaatsje aan de Rode Zee was het natuurlijk helemaal genieten geblazen. Wat wil je, met volop zon, het strand op een steenworp afstand en zo'n prachtig vijfsterrenhotel?! Voor een vliegtuig vol journalisten, prijswinnaars, BN'ers en partners had Corendon de hele dag tot in de puntjes verzorgd en daardoor was het een enorm leuke en gezellige dag. Binnenkort volgt het hele artikel met meer informatie natuurlijk op de site!Laura beleefde ook een klein beetje tropische sferen bij de perspresentatie van de Advanced Botanical Skin Care lijn van Rituals. Ze werd rondgeleid in de botanische tuin in Amsterdam om de ingrediënten van de Rituals producten in het echt te zien. En natuurlijk kreeg ze ook wat heerlijke Rituals producten mee!


Binnenkort komt op Ze.nl een artikel waar Madelon minstens een halfuur voor aan de telefoon heeft gehangen. Ze interviewde namelijk iemand die vreemdgaat via Second Love. Het werd een erg interessant, openhartig en uitgebreid gesprek, dus stay tuned op Ze.nl!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.