Het dagboek van Ze - week 46

Werk & studie door Laura_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Lief dagboek,

Het was weer een gezellige week op de redactie! Karin gaat bijna op vakantie, Laura was jarig en Madelon kreeg een heerlijke beautybehandeling!Het was feest op de redactie want Laura vierde haar verjaardag! Hiep hiep hoera! En daar hoort natuurlijk een lekkere grote slagroomtaart bij. Hmmmm!


Het is natuurlijk niet elke dag taart, er wordt ook wel eens gezond gegeten. We waren dan ook heel blij dat we een kratje met 'de beste appels van Nederland' kregen, de Dalinco-appels! Ze smaken heerlijk zoet en zijn vanaf 19 november te koop bij Albert Heijn.


Madelon zag vorige week zondag groen... Ze.nl was namelijk uitgenodigd voor de galapremière van Shrek de Musical! Samen met een vriendin was het genieten geblazen van Kim Lian als Prinses Fiona, Paul Groot als Lord Farquaad en natuurlijk William Spaaij als Shrek. En wat een geweldige musical - een must see!Karin was vorige week op een persdag van Dermalogica in Antwerpen. In Antwerpen is namelijk een nieuwe concept space van dit merk geopend waar je terecht kunt voor o.a. heerlijke producten en een face mapping. Bij een face mapping wordt gekeken welke delen van jouw gezicht welke producten nodig hebben voor een mooie huid!


We kregen een lekkere geurkaars opgestuurd van Rituals. Hij staat nu elke dag aan dus het ruikt hier helemaal naar bloemetjes!


Het is inmiddels duidelijk dat we van snoepen houden op de redactie. Gelukkig kregen we een gezonde snack opgestuurd namelijk deze natuurlijke chips van Tyrells en mueslirepen van Dorset Cereals.


En nog meer eten...! We kregen een complete kaasborrel bezorgd van Milner. Dit kregen we omdat hun 30+ kaas met minder vet en zout zó lekker is, dat het is verkozen tot beste en lekkerste kaas van de wereld! En hij was inderdaad erg lekker...


Madelon is de afgelopen weken wat minder op de redactie geweest, omdat ze druk bezig was met verhuizen! Schoonmaken, verven, Ikea in, Ikea uit... De hele mikmak is langsgekomen. De bijbehorende verhuisstress is inmiddels wat gezakt, met dank aan...


...beautymerk LOOkX! Ze.nl werd namelijk afgelopen donderdag uitgenodigd op het hoofdkantoor in Heiloo, om informatie te krijgen over de speciale retreat-behandeling en het bijbehorende driestappenplan dat het beautymerk ontwikkelde. Die behandeling moest daarnaast óók uitgeprobeerd worden door Madelon... En dat was natuurlijk helemaal geen straf!


In deze mooie, rustgevende ruimte werd de behandeling gedaan. Normaal gesproken worden hier alleen trainingen gegeven aan schoonheidsspecialistes, vandaar de schoolse setting.


De producten die tijdens de behandeling gebruikt werden... Stuk voor stuk heerlijk! De behandeling, compleet met hand-, voet- en hoofdmassages, duurde een uur en is zeker een aanrader. Binnenkort meer...
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.