'Zoon Britney van broer Kevin Federline'

Celebs door Redactie Ze.nl
De broer van Kevin Federline beweert dat hij de vader is van Sean Preston, het 7-jarige zoontje van Kevin en Britney Spears. Daarnaast zegt hij ook nog dat Britney zijn creditcard heeft gestolen en hem chanteert en lastigvalt?

Christopher Federline heeft tegen Britney een klacht ingediend bij de politie en gevraagd om een straatverbod. "Ze heeft me gechanteerd en gezegd dat als ik de politie vertel dat ze mijn creditcard heeft gestolen, dat ze dan met de wereld zal delen dat ik de echte vader van Sean Preston ben en niet Kevin." Dit melden verschillende Amerikaanse media.

 

Christopher geeft toe dat hij de vader is, maar vindt dat verder niemand dat hoeft te weten. Hij zegt dat Britney 4500 dollar heeft uitgegeven met zijn creditcard, en dat ze hem uitlachte toen hij verhaal kwam halen. "Ze lachte en vertelde me dat mijn broer Kevin haar leven heeft verwoest. Ze maakte me belachelijk en zei dat ik een kleine penis heb." (Euh?!)

Britney is drie jaar getrouwd geweest met haar achtergronddanser Kevin Federline. Samen met hem heeft ze ook nog een 6-jarig zoontje, Jayden James. Britney, die inmiddels gelukkig is met Jason Trawick, heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Denk jij dat dit bizarre gerucht waar is?