De beste openingszinnen voor Oudejaarsnacht

Single & daten door Eefje
Sexy singles van het oude jaar, weesch gerust! Met deze godsgruwelijk charmante en oorstrelende schatjes van pick-up lines, is die fijne man om en nabij 00.00 uur van jou. Wij zeggen: happy new year!
 
1. ?Nou, het was een afmattende zoektocht, maar ik heb dan toch echt iemand gevonden die ruwweg kan meten met mijn schoonheid." 
Werkt als een high speed trein bij goddelijke doch ogenschijnlijk arrogante mannen.
 
2. ?Deed jij niet mee aan de Olympische Spelen? Ik moet zeggen, ik heb het verwaarloosbaar gevolgd - ik had het betrekkelijk druk met het aftrainen van mijn bikinibody - maar ik vond het toch onverteerbaar dat je zonder goud naar huis ging. Dus bij deze krijg je een herkansing." 
Nu nog een gouden ring.
 

 
3. ?Toe maar, 2012 heeft jou ook geen windeieren gelegd, hè? Wat ben jij lekker gerijpt. Nou, nou. Sportschool? Nee? Ik ben niet met jou opgegroeid dus ik weet geen moer? Wat maakt het feitelijk ook uit? Ik zou het namelijk fantastisch op jou kunnen." 
Moest-ie maar niet op Ryan Gosling lijken. Hij doet het verdomme zelf.
 
4. ?Wat doe jij na het vuurwerkspektakel vannacht? Ik ga - en dat is misschien wel wetenswaardig voor jou - de bloemetjes even buiten zetten. Met de bloemetjes doel ik overigens op mijn welgevormde boezemvriendinnen. En met buiten... Nader te bepalen, zullen we maar zeggen."
Now we?re talking business.
 
5. ?Pardon, wil je even opzij gaan? Je blokkeert het zicht van de barman op mijn onwaarschijnlijk knappe gezicht en Playmate-rondingen. Moven!?
Hard-to-get never goes out of style 
 
6. ?Tot voor kort wist ik niet wat mijn vriendinnen bedoelden met ?eyecandy?, maar nu? Nu weet ik het nog steeds niet. Ik kom er over 2 wijntjes en 3 wodka limes op terug, goed??
Hoppa. Van een korte beledigde fase naar belanggerichtheid. Hij maakt haast met het verstrekken van de alcohol. Alle tijd om elkaar te leren kennen.
 
7. ?Denk jij mij soms te kunnen versieren? Ik denk het ook.?
Als het aftellen al is begonnen.
 

8. ?Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen met je goede kop, strakke kontje, wilde lokken, zwoele lippen, brede schouders, grote handen, weldadige lichaamsgeur, fraaie kaaklijn, gespierde armen en idem dito buik? Die openingszin hoor je vaker? Loop je me nou te fucken? Zullen we dat maar bewaren voor volgend jaar?? 
Volgend jaar is een zalig rekbaar begrip. Eerst maar zien hoever zíjn vocabulaire hem brengt.
 
9. ?Zin om te Playstationen? Ik demonstreer je graag mijn behendigheid met de joystick.?
En dan wel apathisch gaan Playstationen, dames. We kunnen de metromannen van 2013 niet alles voorkauwen.
 
10. ?Is het hier heet of ligt het aan mij??
Niet opeens flauw of moeilijk gaan doen: neem gewoon nog één keer die schuld op je. For 2012?s sake.

Succes vanavond ladies, wij horen graag morgen de uitkomsten van deze pareltjes van pick-up lines hieronder in de comments...