Het dagboek van Ze: Valentijn!

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Vorige week kleurde de wereld eventjes rood en roze toen de kalender 14 februari aangaf. Cupido schoot zijn liefdespijlen en daarom werden wij op de redactie flink in de watten gelegd. Overladen met heerlijke cadeautjes (zelf gekocht of gekregen) en verwend met nieuwe make-up, zijn we de afgelopen twee weken in alle liefde doorgekomen!


De postbode kwam een pakketje beplakt met cute hartjes afgeven! En we werden verwend met twee heerlijke love bruisballen (voor in bad met z'n twee!) en krilloliecapsules. Krilloliecapsules hebben onder andere een positieve werking op je gewrichten, hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte, de bescherming van het hart, de hersenen en de verdere ontwikkeling van het zenuwstelsel. Amen!
 
De vriend van Madelon nam haar als verrassing mee naar een knus hotelletje! Lekker romantisch samen een nachtje weg in eigen land. En het begon al goed, met een hart van rozenblaadjes, een bubbelbad middenin de kamer en een fles koude champagne!
 
Marleen verraste haar vriend deze Valentijn met een pot vol hartjessnoepjes. Als verrassing had ze er briefjes in verstopt met duizend redenen waarom ze van hem hield. En hij nam haar lekker mee naar de Griek. Yummy!

Een tijdje terug bestelden we super leuke hoesjes bij de webshop hoesjes.nl! En deze week kwamen ze binnen. Kunnen wij mooi in stijl bellen! Houd Ze.nl in de gaten, want wie weet word jij ook de gelukkige eigenaresse van zo'n hip hoesje!
 
Karin was aanwezig bij de lancering van de nieuwe swimwear collectie van Hunkemöller. En terwijl buiten een klein zonnetje scheen, liep de temperatuur binnen hoog op. Kleurrijke bikini's, hippe motiefjes en stralende modellen. Ze kwam helemaal in de summer mood!
 

Deze week ging Marleen door weer en wind (en lots of sneeuw) naar een make-up workshop van Aveda. De nieuwe trends op make-upgebied werden gepresenteerd en ze ging aan de slag op haar papieren model. Lekker: de hapjes die werden geserveerd hadden dezelfde ingrediënten die ook in de make-up verwerkt zijn! 

Vorige week meldden we over de nieuwe internettrend: Pretty Girls, Ugly Faces. Marleen en Karin besloten hier zelf aan mee te doen en plaatsten deze foto op de Ze-Facebook met de mededeling dat je een goodiebag kon winnen als je jóuw lelijkste foto instuurde. De winnares is inmiddels bekend: Yasemin! Wij vonden het zelf een zeer geslaagde actie...!
 
En deze lekkere lipstickjes van NYC kwamen binnen. Zoet roze voor hemelse lipjes!
 

Madelon verwende deze week zichzelf met een mooie bos tulpen, om alvast de lente in huis te halen. En een lekker ontbijtje met mini-pannekoekjes en stukjes fruit. Delicious!


Karin ging met een aantal meiden van EEN Media lekker uit eten. Onder anderen de dames van My Dress, The Chocolate box en Vrouwen.nl!
 
Nog meer lente: het nieuwe luchtje van Marc Jacobs kregen we opgestuurd! Karin kreeg geen valentijnscadeau van haar lief, dus heeft ze dit geurtje maar even tot valentijnscadeau gebombardeerd. Heerlijk zoet en een instant zomersgevoel!
 
Marleen werkte een dagje thuis omdat ze naar de tandarts moest (au!) en haar kat kwam haar vergezellen. En afgelopen weekend kreeg ze een nieuwe huisgenoot: Toulouse!


Dit leuke pakketje kwam ons verblijden op de redactie. Er altijd al uit willen zien zoals de Kardashian clan? Dat kan met deze make-up box! Alles zit er in. Van big nepwimpers tot volume lipgloss.
 
En tot slot werden we ook verwend met een nieuw serum van het fijne merk Dermalogica. Helaas worden onze huidjes ook wat ouder en dit serum gaat deze voortijdige huidveroudering tegen. Het serum voelt heerlijk zacht op de huid en is vanaf half maart verkrijgbaar. Kan onze huid er weer even tegen!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.