Het dagboek van Ze: Helemaal healthy!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

 
Ook hier op de redactie moeten we er toch echt aan gaan geloven: sporten! De wens om strak en sexy de lente in te gaan, lijkt nu dan ein-de-lijk werkelijkheid te worden. Nou ja, daarvoor moeten we ons wel eerst even inspannen. Maar tussen al dat gezonde gedoe door mogen we onszelf best wel even verwennen. Toch?


En op dit gezonde voornemen moest natuurlijk eerst geproost worden (oops!). Van Scavi & Ray kregen we deze frisse, mousserende wijn. Super yummy is de smaak van vlierblessiroop, limoen en muntbladeren. Wij kunnen niet wachten tot het zomer is!


Marleen besloot haar kinderdroom weer op te pakken en trok de skeelers aan. Confession: ze heeft in één weekend meer gesport dan in een jaar tijd! Foei, hard aan de slag dus! 


Als het sporten niet wil lukken en de putjes in je billen niet verdwijnen, is er deze crème: Xpert Slimpeptide van SingulaDerm. Deze anti-cellulitiscrème belooft een precieze en krachtige behandeling tegen je cellulitis. Rokjesvermijdster Karin gaat 'm testen...


Madelon was afgelopen weekend in Antwerpen! Samen met acht andere journalisten was ze door TravelBird uitgenodigd om voor Ze.nl alle leuke hotspots van de stad te ontdekken. Het werd een weekend vol eten, shoppen, kletsen en gezelligheid! Binnenkort lees je op Ze.nl waar jij in Antwerpen moet zijn voor de hipste outfits en de heerlijkste maaltijden. Stay tuned!



En Madelon vergat ons niet en nam een cadeautje mee: de enige echte macarons van Laduree. Chocola met mint, vanille en aardbei met marshmallow. Wat een verwennerij!



Marleen ging tijdens een make-up workshop aan de slag met de nieuwe lente- en zomercollectie van GOSH cosmetics. Met de kleuren paars en groen zit jij deze zomer helemaal goed! En ze werd lekker verwend met super schattige cakepops en make-up die ze thuis mag uitproberen! De make-up van GOSH is bij alle filialen van Kruidvat te koop.


Karin ging met haar vriendinnetjes lekker een weekendje weg naar Duitsland. In de chillmodus, lekker zwemmen en ook bowlen! Je ziet het: Karin is een natuurtalentje!



Karin en Danique van Girlscene kregen de nieuwe Braun Silk épil 7 opgestuurd. Dus voortaan niet meer elke dag scheren, maar epileren die gorillabenen! We testten 'm alvast even op kantoor... Wat pijnlijker dan scheren, maar zéker effectief!


Karin en Marleen hadden giga trek gekregen van al dat tikken. Daarom nam Karin in de pauze als verrassing deze heerlijke frozen yoghurt mee naar kantoor. Jum!


Jumbo kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar de supermarktketen heeft sinds kort ook een eigen verzorgingslijn in de schappen staan. Wij werden verwend met deze cute ieniemini boodschappentas vol lekkere producten. We like! En met ruim tachtig (!) producten is er voor elk wat wils.


Marleen maakte deze lekkere risotto met champignons, rucola en kaas. Super healthy en het vult goed!




Karin was aanwezig bij het persevent van Philips. Philips showde zijn nieuwste koffie- en Senseo-apparaten (heel mooi en met nieuwe functies!), hun nieuwste stoomkoker (handig!) en andere nieuwe innovaties.


Op Twitter verlootten we afgelopen week deze overvolle goodiebag. Gewoon, omdat we jullie leZeressen zo ontzettend top vinden! Houd onze Facebook en Twitter dan ook goed in de gaten. Want voor je het weet zijn we weer in een gulle bui!


Van wie o wie kregen we dit geboortekaartje door de brievenbus? Super cute met tekeningen van Mike de Jonge. Binnenkort lees je het op Ze.nl!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.