Het dagboek van Ze: Yummy!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Oei, oei, oei, wat worden we soms toch verwend op de redactie. Lekkere pakketjes die we opgestuurd krijgen, heerlijke - en niet erg summerbody proof - snacks en zéér smakelijke, mooie mannen. De afgelopen weken snoepten we van alles wat. Tja, iemand moet het doen, toch?


Van Dr. Oetker kregen we dit heerlijke pakketje toegestuurd, met daarin allerlei soorten mixes voor onder andere cakepops en minicupcakes (ja, ze kunnen nog kleiner!). Kortom: alle benodigheden om de keukenprinses uit te hangen. Dat wordt smullen!


Ook kregen we deze nieuwe producten van LiGA. Een krokant biscuit met fruitvulling appel-kaneel of busvruchten.


Marleen schreef een artikel over de te knappe man. En zo te zien vond ze dat he-le-maal niet erg! Oeh la la, wat een lekker hapje was dat!



Karin en Marleen waren uitgenodigd op het persevent van The Body Shop. De dag werd afgesloten met een boottochtje over de Amsterdamse grachten. En met dat lekkere weer was dat geen straf!


Op het persevent werd de vernieuwde collectie Brazil Nut gelanceerd. Heerlijke zomers geuren voor je lichaam, je haren en je gezicht. Lees hier het report!


Marleen is geslaagd voor haar theorie-examen voor haar rijbewijs, joehoeeee! Nu op naar het praktijkexamen!


De zomer komt eraan en dat betekent dat we ons weer mogen hullen in zomerse geuren. Dit luchtje, Amor Amor van Cacharel, ruikt heerlijk zoet! Hij is vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen voor ? 40,-. Aanrader!


Madelon had vorige week een bruiloft van haar schoonzus. En bij zo?n speciale gelegenheid hoort natuurlijk een fabulous outfit! Het jurkje en de schoenen lagen al maanden klaar, de rest is er twee dagen vóór de bruiloft ein-de-lijk bij gevonden.


En dit was het resultaat. Is ze geen plaatje?! Rechts staat Madelon met haar vriend. Matchy, matchy!


Links: We kregen het derde boek, en daarmee het laatste deel van de Getrouwd met een miljonair-reeks, De Huwelijkskans van Jennifer Probst opgestuurd. We love chicklit!
Rechts: Maar er zijn meer mooie boeken verschenen. Ook kregen we de spannende thriller Het Amazoneverbond van Ad van de Lisdonk opgestuurd (verkrijgbaar vanaf 17 mei) en de moederdagtip De vuurtoren van Connemara.


Van Albert Heijn kregen we een enorme doos opgestuurd. Daar moest wel iets heel groots inzitten. NOT! In het pakket zat een schattige wuppie verstopt. Ter ere van de kroning heeft Albert Heijn dit jaar een speciale Koningswuppie gemaakt. En hij heeft een mooi plekkie gekregen op Karins bureau. Zie je 'm zitten...?


Karin ging naar een Benefit persevent bij Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam. Tijdens het event werden de nieuwe producten van dit superfijne en leuke make-up merk geshowd en werd Karin mooi en natuurlijk opgemaakt. Zie rechts het resultaat!


WIj houden, nee, aanbidden risotto! Daarom waren we extra blij met dit pakketje van Riso Gallo. We kunnen niet wachten om er van te smullen.


Ook NIVEA en Oil of Olaz verwenden ons.
Links: Nivea brengt speciaal voor Moederdag limited editions uit van het bekende Blauwe Blik.
Rechts: Oil of Olaz stuurde ons hun BB-Cream op én een boekje over ochtendmeditaties. De BB-cream is te koop voor ? 21,99 bij verschillende drogisterijen.


Nog meer eten ('cuz we love it!): Heinz heeft nu ook 'Culinair Ketchup'! De drie varianten zijn vanaf nu te koop in alle supermarkten. Je kunt kiezen uit drie soorten: balsamicoazijn, basilicum en oregano; geroosterde knoflook, tijm en honing; en curry, peper en citroen. Wij hebben al geproefd en zijn hooked.


En natuurlijk vierden wij ook uitgebreid Konings- euh... Kronings- euh... Koninginnedag. Karins vriend is kleurenblind en riep heel enthousiast 'Ik heb speciaal mijn oranje trui aangetrokken!' Euhm....


En op de vrijmarkt in Utrecht was het een gezellige drukte zullen we maar zeggen... Hier ergens stond Karin.



Tot slot kregen we nog deze speciale shampoo voor kinderen opgestuurd van Revlon. Zonder parabenen, allergenen, kleurstoffen en sulfaten. We like!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.