Nieuwe single Vengaboys ?Hot Hot Hot? dé zomerhit van 2013?

Media door Marleen_S

Het is nu al bloedheet buiten. Het wordt misschien wel de warmste dag die we ooit gekend hebben! Bij een warme zomer hoort een lekkere zomerhit. De Vengaboys zitten met de naam van hun nieuwe single Hot Hot Hot al helemaal goed.
 
Badend in het zweet proberen we vandaag en de rest van de zomer ontspannen door te komen en dat gaat natuurlijk een stuk lekkerder met een fijn muziekje op de achtergrond. En een zomer is geen zomer zonder een enorme hit.
 
Een klein lichtpuntje in deze mini-hittegolf, is dat de warme temperaturen voor flink wat inspiratie zorgen bij muziekmakers. De Vengaboys zijn in ieder geval al helemaal klaar voor de zomer, want met hun nieuwe single Hot Hot Hot hopen ze op dé zomerhit van 2013.
 

Hit na hit
Dat ze goed zijn in hitjes maken, hebben de Vengaboys al eerder bewezen. We?re going to Ibiza, Boom Boom Boom en heel veel andere nummers stonden vroeger wekenlang in de hitlijsten. Stiekem waren wij hun allergrootste fans, ook al hadden we soms geen idéé wat we nou eigenlijk altijd meezongen?
 
Dit jaar besloten de Vengaboys om een gouwe ouwe hit in een nieuw en hipper jasje te steken. Het nummer Hot Hot Hot, officieel uitgebracht door Arrow, was in de jaren tachtig al een enorm succes. De vraag is nu alleen of de Vengaboys dit succes opnieuw weten te behalen. Wij zijn benieuwd.
 
Ze.nl kreeg tijdens het optreden van de Vengaboys bij de Toppers in Concert een tijdje terug al de primeur van het nummer en wij zijn helemaal enthousiast! Hoewel de nieuwe single van de Vengaboys pas 8 juli officieel wordt uitgebracht, kunnen jullie op onderstaand filmpje al een beetje meegenieten van de zomerse deuntjes. Helaas is de kwaliteit een beetje slecht, maar je komt zeker in een zomerse mood!
 
fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Wat denk jij, zal Hot Hot Hot dé zomerhit van 2013 worden? Of hoor jij liever een ander deuntje op de radio?